Hvem er vi?

Viken Element

Viken Element AS er en norsk leverandør av prefabrikkerte bygningselementer til boliger og næringsbygg.

Vi spesialiserer oss på innendørsproduksjon av byggeelementer, som sikrer høy standard, kvalitetog effektivitet. Vår produksjon av vegg-, gulv- og takelementer foregår i moderne fabrikk-lokalermed Sintef-produktgodkjenning,

Som medlem av Boligprodusentenes Forening er vi forpliktet til å være i forkant av bransjen i Norge, noe som innebærer kontinuerlig innovasjon og forbedring.

 
Econdo Production UAB

Econdo Production UAB ble etablert i 2007 i Gargždai i Litauen som en produsent av prefabrikkerte trehus. Med Rebelio AS fra Norge som morselskap fram til 2022, har Econdo Production UAB vokst til å bli en nøkkel-aktør i bransjen, med et bredt spekter av produkter fra små feriehytter til større boligkomplekser og kommersielle moduler. Siden 2023 er Econdo Production heleid av Viken Element AS.

I 2010 fikk selskapet teknisk godkjenningssertifikat fra SINTEF. Dette sertifikatet bekreftet at Econdo Productions produksjonsprosess tilfredsstiller SINTEFs strenge standarder for materialbruk og kvalitetssikring.

Foruten å levere til det norske markedet, har Eondo Production UAB også mye leveranser til detlitauiske markedet. Hovedkunden i Norge er ABChus. Econdo innehar også medlemskap i Norwegian-Lithuanian Chamber of Commerce,

Våre produkter er sertifisert i henhold til strenge nordiske standarder. Vi er stolte av å ha et team av høyt kvalifiserte medarbeidere fra både Litauen og Norge. Med 48 dedikerte ansatte, hvorav 5 er i administrasjonen og 8 ingeniører/konstruktører, sørger vi for at hver kunde mottar kvalitet og tjenester levert med profesjonalitet og punktlighet.

 

Viken Element bildecollage
Viken Element har levert elementer til Sursjøen

Våre Verdier:
Kvalitet og Pålitelighet

I kjernen av begge selskapene ligger en urokkelig tro på kvalitet og pålitelighet. Det er disse verdiene som driver oss fremover og som sikrer at hver enkelt bolig vi bygger, står som et symbol på vårt håndverk. Ved å velge Viken Element og Econdo Production UAB, velger du en partner som er forpliktet til å bygge ikke bare hus, men hjem for fremtiden.

Daglig leder Viken Element Arthur Neumüller

Arthur Neumüller
CEO

Tlf.: +47 994 994 68
E-post: ane@vikenelement.no

Administrasjonssjef Viken Element Lina Daujotytė-Kasperavičienė

Lina Daujotytė-Kasperavičienė
Administrasjonsjef

Tlf.: +370 615 25625
E-post: lina@econdoproduction.com

Svajunas Sandaras
Prosjekteringsleder

E-post: s.sandaras@econdoproduction.com

Daniel Versluijs

Daniel Versluijs
Teknisk sjef

E-post: daniel@vikenelement.com

SINTEF Certification TG 20001 Viken Element

Sintef-godkjenning

Vi har teknisk godkjenning fra Sintef (nr. TG 20001) for vårt byggsystem og våre byggdetaljer. Både fabrikken og produktene gjennomgår regelmessige kontrollrutiner for å opprettholde sertifiseringen.